Tuotteet

Abomics tarjoaa työkalut lääkärin lääkityspäätöksenteon tueksi. Palveluihimme kuuluu farmakogeneettinen lausuntopalvelu sekä ajantasaiset lääketieteelliset tietokannat mm. lääkkeiden indikaatioista, lääkeinteraktioista, farmakogenetiikasta sekä lääkkeiden vaikutuksesta laboratoriokokeiden tuloksiin.

Abomics PGx Farmakogeneettinen lausuntopalvelu

Abomicsin farmakogeneettisen lausuntopalvelun avulla laboratorio toimittaa potilastietojärjestelmään lääkärille tarkoitetun lausuntoraportin. Lausuntoraportissa on yksilölliset potilaskohtaiset suositukset yli 100 sellaisen lääkkeen valintaan ja annosteluun, joihin farmakogenetiikka vaikuttaa kliinisesti merkittävästi.

Farmakogeneettinen testi, johon sisältyy lausuntoraportti, on saatavissa laboratorioista koodilla  B-Farma-D tai B-FarmL-D.

Lääketieteelliset tietokannat

Abomics ja Multirec tarjoavat ajantasaiset lääketieteelliset tietokannat lääkärin päätöksenteon tueksi. Päivitämme tietokantoja viranomaisvaatimusten mukaisesti, ja ne voidaan sovittaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti tietotekniseksi kokonaisuudeksi.

Matkapuhelinsovellus

Abomicsin ja Multirecin maksuttoman Lääkkeeni-sovelluksen avulla saat ajantasaisimmat tiedot mistä tahansa lääkkeestä suoraan matkapuhelimeesi tai tablettiisi. Muista lääketietokannoista poiketen sovellus esittää myös uusimman tutkimustiedon pohjalta, minkä lääkkeiden tehoon ja turvallisuuteen liittyy geneettistä vaihtelua ja miten sitä voidaan testata. Sovellus on kehitetty terveydenhuollon ammattilaisten vaatimustasoa vastaavaksi, mutta se soveltuu hyvin jokaisen kansalaisen käyttöön. Pidä luotettavat ja ajantasaiset tiedot aina mukanasi lataamalla ilmainen sovellus jo tänään!